loader

Kategorie
Kontakt

Tel. (+48)504237813

Email : marokogust@yahoo.pl

Skype Me?!

Nowości
Marokogust

zawartość koszyka:
0 produkty

łączna cena:
0,00 PLN

kupuję
Logowanie

ilość produktów:
0 produkty

zobacz
Aktualnosci

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w swojej przeglądarce internetowej. 

Newsletter

Podaj nam swój e-mail, jeśli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Olej Różany Czysty i Naturalny 30 ml

Cena:41,00 PLN


Olejek Różany  Czysty i Naturalny 30 ml

Sposób na trądzik

Olej różany o zniewalającym zapachu róż działa kojąco na zmysły i jest doskonałym kosmetykiem. Charakteryzuje go głęboki, bogaty bukiet kwiatowy, który zachwyca, otwiera na uczucia, a także łagodzi objawy stresu. 

Olejek różany jest doskonały do do pielęgnacji skóry, przede wszystkim suchej, wrażliwej, dojrzałej. Działa tonizująco, usuwa zaczerwienienia związane z rozszerzonymi naczynkami. Działa odkażająco, leczy trądzik i zapalenie mieszków włosowych. W kompresach i kosmetykach stosowany przy rozstępach, starzeniu się skóry, przesuszeniu skóry, podrażnieniach, poparzeniach, dermatozach różnego pochodzenia.

Zastosowanie

Olejek różany szczególnie ceniony jest ze względu na zbawienny wpływ na skórę – nawilża, wygładza, łagodzi podrażnienia, dodaje blasku zmęczonej cerze, uszczelnia naczynia krwionośne i zmniejsza zaczerwienienia. Idealnie pielęgnuje każdy typ skóry. Doskonale regeneruje cerę dojrzałą, suchą, wrażliwą i płytko unaczynioną. Poprawia elestyczność i przyspiesza procesy detoksykacji, pozwalając zachować młodzieńczy wygląd i strukturę skóry. Ponadto przyspiesza gojenie niewielkich ran i oparzeń, a także uważany jest za afrodyzjak. 


Olejek różany wzmacnia, regeneruje, poprawia nawilżenie skóry, rozjaśnia przebarwienia oraz poprawia cerę z pękającymi naczynkami.  Ma działanie ściągające i antyseptyczne.  Nadaje się do każdego rodzaju skóry, ale szczególnie sprawdza się w przypadku pielęgnacji cery dojrzałej i wrażliwej. 
Jego właściwości wykorzystuje się w leczeniu zmian trądzikowych, zwłaszcza w trądziku różowatym i wszelkich przebarwieniach i stanach zapalnych skóry. Wpływa na normalizację gruczołów łojowych i potowych oraz redukcję blizn i rozstępów.

Olejek różany pobudza produkcję kolagenu dzięki czemu działa przeciwzmarszczkowo oraz przyspiesza regenerację naskórka. Olejek różany jest używany do produkcji najlepszych, ekskluzywnych produktów kosmetycznych i perfumeryjnych na całym świecie.

Olejek nadaje się też doskonale do masażu, do kąpieli jak również do aromaterapii. 

Olejek sprowadzony z Maroka. Produkt czysty w 100% naturalny, butelka szklana, pojemność 30 ml.

Aby dodać opinie musisz być zalogowany.

Produkt nie posiada opinii.

www.skassa.pl www.taniesklepyinternetowe.pl